PUBG MOBİLE V0.9.0 FULL APK – TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)



PUBG Mobile v0.9.0 FULL APK, FPS, aksiyon ve hayatta kalma türündeki oyunları seven hocalarım için düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Tencent Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun liste başı oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz bulunduğunuz savaş alanı içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Bitmek bilmeyen çatışmalar, dünyanın dört bir yanından rakipler, farklı modeller silahlar ve dahası sizleri bekliyor. PUBG Mobile v0.9.0 sürümünde, Erangel haritası için gece-gündüz modu, Sanhok haritası için QBU tüfeği, Rony model pikap ve cadılar bayramı etkinlikleri sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. PUBG Mobile Play Store’da 6.000.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : Google Play Store resmi sürümüdür, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.
Bu sürüm, Tencent, Lightspeed ve Quantum firmalarının hazırladığıdır.

KURULUMU

PUBG Mobile v0.9.0 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.tencent.ig” ve Android/obb klasörüne atalım.
PUBG Mobile v0.9.0 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

GATGET 

android, android oyun indir, apk, apk indir, playerunknowns battlegrounds 0.9.0 android, playerunknowns battlegrounds 0.9.0 apk, playerunknowns battlegrounds 0.9.0 full apk, playerunknowns battlegrounds android, playerunknowns battlegrounds android download, playerunknowns battlegrounds android game, playerunknowns battlegrounds android için, playerunknowns battlegrounds android indir, playerunknowns battlegrounds apk, playerunknowns battlegrounds apk download, playerunknowns battlegrounds apk indir, playerunknowns battlegrounds full apk, playerunknowns battlegrounds full apk indir, playerunknowns battlegrounds mobile, playerunknowns battlegrounds mobile 0.9.0 apk, playerunknowns battlegrounds mobile apk, playerunknowns battlegrounds telefon için, pubg android, pubg android indir, pubg apk, pubg mobile, pubg mobile 0.9.0 apk, pubg mobile apk, pubg telefon için

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PUBG HACK VİP HİLE (HACK) 2019

PUBG HACK (VİP HİLE)